Empties #1

Nakon male pauze na blogu, evo me opet nazad. Naime, imala sam ispit koji sam, kako to biva kad si teški kampanjac, spremala u zadnji tren, ali eto, napokon sam ga položila, ne trebam više gledati te tri odvratne knjižurine i mogu se posvetiti stvarima koje me vesele.

Pa tako, osim knjiga i skripti koje lete u smeće, u smeće idu i ovi proizvodi koje vam donosim, uz malu recenziju uz njih.



DEKORATIVA

Collection 2000 Lasting Performance Concealer - najrazvikaniji korektor među britanskim youtubericama...s razlogom. Donijela mi ga je prijateljica iz Londona, gdje se može kupiti u njihovom Bootsu, po cijeni od oko 5 funti. Stvarno je najbolji korektor kojeg sam probala, ima odlično pokrivanje, i za nepravilnosit i za podočnjake, bez "cakey" efekta kojeg sam primjetila tek na samom kraju kad je već bio praktički potrošen. Ambalaža i nije najbolja, natpis se obrisao u roku od mjesec dana, ali to, barem meni, stvarno nije bitno. Svakako preporučujem, a može ga se pronaći na ebayu klik.

Essence 30 Secret It-girl rumenilo - ukrala sam ga mami prije sigurno dosta vremena, jer ne znam postoji li još uvijek ova nijansa u njihovoj ponudi, nisam ga baš koristila i naravno, baš mi je prije neki dan palo u kupaonici i rasulo se po pločicama baš nakon što sam otkrila da mi jako dobro stoji.


PREPARATIVA

Batiste Dry Shampoo Blush - odličan šampon za suho pranje, ali...miris...miris frizerskog salona za starije gospođe. Sva sreća brzo se izgubi, ali preživjeti do trena dok se ne izgubi...Treba mi novi, ali u dm-u nije bilo nijednog osim ovoga, pa sam uzela putno pakiranje dm-ovog. 

I love...cosmetics Vanilla & Ice cream piling i losion za tijelo - isprobala sam dosta proizvoda od ovog brenda, i najzadovoljnija sam bila s maslacem za tijelo. Losion mi nije toliko dobar ni hidratantan, a osim toga, ova pumpica je otkazala poslušnost pri kraju. Piling je više šampon s pokušajem pilinga, jer je ovih zrnaca toliko malo da ne rade apsolutno ništa korisno. Neću kupiti ponovno.

Dove Purely Pampering Almond Cream and Hibiscus gel za tuširanje - pravi miris za pampering, a osim toga, ništa posebno. 

Nivea Stress Protect dezodorans - imam problema s pojačanim znojenjem, tako da mi je ovaj dezić kao i svaki drugi. Drži miris pod kontrolom, a ako imate problema kao ja, neće vam previše pomoći u smanjenju znojenja. Ili tko zna, možda se kod vas pokaže suprotno. 

Afrodita Jojoba Oil losion za tijelo - uspjela sam iskopati malo ostataka, pa natrackana tipkam i uživam u mirisu. OBOŽAVAM! Trenutno koristim onaj od zelenog čaja, ali vraćam se ovome definitivno. Sve pohvale, lijepo hidratizira, a miris je "to die for".


L'Occitane Fleurs Merveilleuses gel za tuširanje - Već sam više puta probala gelove za tuširanje iz L'Occitana, i niti jedan me nije oduševio omjerom cijene i kvalitete, osim možda onoga s bademovim uljem. Ovo je prvi kojeg sam potrošila iz paketa od četiri mini pakiranja, vođena principom da prvo potrošim onaj koji mi se najmanje sviđa. Ne znam jesam li jedina koja to radi, ali uvijek taktički npr. jedem hranu, tako da prvo pojedem ono što mi se najmanje sviđa na tanjuru, ali ono najokusnije za kraj. Totalno besmislen poremećaj, ali što se može. Ugodan miris ruže, božura i maline, ali po meni, ništa posebno.

Colgate Max White One Active - primjetila sam da zubi jesu malo izbijeljeni, ali, kako imam osjetljive desni, nisam je mogla koristiti po uputama, svaki dan, jer je dosta agresivna i tu mi je pomagala moja najdraža, obožavana pasta Elmex Sensitive, koja je pravi spas za svakog tko ima problema s desnima, koje ja imam zbog aparatića kojeg nosim već više od četiri godine. Otkad mi ju je preporučila stomatologinja, desni mi ni jednom nisu krvarile kao prije. Ima pomalo neobičan okus jer nema mentola, ali ništa na što se čovjek ne može naviknuti. Nova je već u upotrebi. 

Balea krema za stopala s ureom - sve što ima ureu u sebi, meni odgovara. Pa tako i ova krema za stopala, pristupačna cijenom, a učinkovita.

I to je to, sad žurim na Interliber, koji je danas počeo!

Veliki pozdrav,

Bonvivant

6 komentari:

  1. Bas gledam taj korektor i ne znam da li da uzmem fair ili light. Koju nijansu ti imas? Ja sam dosta blijedolika pa bi valjda fair bio taman.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam medium, ali mislim da su im rasponi između nijansi dovoljno veliki, a osim toga, gledala sam swatcheve na dosta svijetlim curama i njima je odgovarao fair. Nadam se da te necu krivo savjetovati, ali sto se tice kvalitete, mislim da neces pogrijesiti! :-)

      Izbriši
  2. Propustila sam ovaj post, ne znam kako ili je Bloglovin otkazao poslušnost :) Volim miris vanilije ali ovaj I love... Vanilla mi nikako ne miriše kao vanilija tako da ni kupovina nije obavljena :) Za znojenje mi se najbolja pokazala Rexona shower fresh u stiku, a Nivea mi nikad nije bila nešto posebno za sprečavanje znojenja. Lijepo miriše i to je to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, vidiš, meni baš Rexona ne odgovara nikako :/ I istina, nije prava vanilija, ali najpodnošljiviji je miris od cijele njihove linije. Ona malina je, uf, kritična xD

      Izbriši
  3. Uh, meni inace vanilija nije draga no u ovim I Love stvarcicama je jako volim. Butteri za tijelo su i meni najbolje stvarcice od njih a losioni su mi bas po mjeri tokom ljeta - nisu ljepljivi i lagani su sto mi tada odgovara. Zimi se prebacim na buttere a tusiralice su mi takodjer super i da znas, nisu u svim piling-gel verzijama ista zrnca. U nekima su jako, jako blaga tako da su cisto dekorativna dok su u drugima dosta jaca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se ne sviđa niti jedan drugi I love...miris osim ovoga, i jednog od naranče i čokolade koji je bio limited edition i bio je FENOMENALAN tako da otpisujem druge pilinge.
      A osim toga, trenutno sam u fazi kad tražim neki baš grub, jer sam zaključila da je vrijeme da boja od ljeta napokon ode. Ako ne nađem nijedan koji mi paše, bit će neki smućkan u kućnoj radinosti :D

      Izbriši

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author