Nyx Soft Matte Lip Cream - San Paulo


Danas vam donosim recenziju jedne stvarčice koja me, otkad sam prvi put otvorila paketić iz SAD-a, ne prestaje oduševljavati. Prvi je proizvod NYX kozmetike koji posjedujem, a nadam se ne i zadnji. Kako možda već znate, NYX kozmetika se u Hrvatskoj ne može kupiti u slobodnoj prodaji, iako sam pronašla informaciju da bi se uskoro trebala otvoriti (ili se možda već otvorila) trgovina u Osijeku koja ima u svom asortimanu NYX kozmetiku. Inače je to američka tvrtka koja je sinonim za kvalitetnu šminku po prihvatljivim,. štoviše niskim cijenama.

NYX Soft Matte Lip Cream je baš ono što naziv govori, krema za usne. Tijekom nanošenja imate osjećaj kao da nanosite kremu na usne, nalik ničemu što sam dosad isprobala. Aplikacija je jednostavna jer nema problema s razlijevanjem, kao što se zna desiti s nekim sjajilima kod kojih proizvod završi svugdje. Osim toga, aplikator je srednje veličine, ni prevelik ni premalen, s lagano nakošenim vrhom, što ga čini izvrsnim za nanošenje proizvoda.



Nakon nanošenja, lagano se posuši, ali nema onaj efekt kojeg znaju imati neki mat ruževi kao što je zatezanje, osjećaj isušenih usana ili čak lagano mrvljenje, što sam doživjela kod nekih ekstremno suhih ruževa (Sleek Heartbreaker :( ) Jedino što se zna pojaviti je lagano uvlačenje u borice, ali je to stvarno podnošljivo i ne izgleda ni najmanje ružno.


A što se tiče postojanosti, svaka pohvala. Stvarno ne mrda po nekoliko sati, izdržao je kavu, cigarete, ručak. Ali ne i burek. Ništa ne može izdržati burek.

Dolazi u 13 nijansi, nazvanih po gradovima - klik na njihovu stranicu. Za 8 ml morat ćete izdvojiti oko 8-9 $, kod ovog sellera na ebayu, od kojeg mi je stigao za tjedan dana,  a dostupan je i na raznim drugim web-shopovima, kao što su cherryculture.com ili b2nshop.com. 


Od srca vam preporučam ovaj proizvod.

Jeste li probali NYX Lip Cream sjajila? Jeste li isprobali NYX kozmetiku?

Vraćam se štrebetanju, ostavljam vas uz djelić atmosfere ovog jutra u mom stanu i šaljem vam veliki pozdrav.

Bonvivant





3 komentari:

  1. Kako je samo lijepa boja i neka bude protiv tmurnih dana koji dolaze :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako jako lijepa nijsana <3 Već neko vrijeme škicam njihove mazalice ali nikako da narucim.

    OdgovoriIzbriši

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Meet The Author